Exempel på tal som genererats av Verbalo


Så här kan input se ut för att generera ett tal:

input till tal

Detta tal skapades av Verbalo med input från exemplet ovan:

"Kära Kalle,

Idag är en sådan speciell dag, en dag som vi har längtat efter och drömt om sedan vi först träffades på skolgården för så många år sedan. Det var ett ögonblick som jag aldrig kommer att glömma, för det var då vi blev vänner för livet.

Minnet av den dagen är inristat i mitt hjärta, precis som vårt band är. Jag kommer ihåg hur du kom fram till mig, leende och full av nyfikenhet. Vi var båda små och osäkra på vad framtiden skulle bringa, men vi visste att vi hade hittat något unikt i varandra. Sedan dess har vi gått igenom så mycket tillsammans - glädje och sorg, seger och motgångar - och alltid stått sida vid sida.

Men det var inte förrän vi bestämde oss för att utforska den övergivna ön tillsammans som jag verkligen insåg vad vår vänskap innebar. Vi var äventyrare, upptäckare, redo att erövra världen. Den dagen, när vi hittade den gömda skatten, var en symbol för allt vi kunde uppnå tillsammans. Vi visste att vi alltid skulle finna skatter i varandras sällskap, oavsett vilka utmaningar vi mötte.

Och nu, när jag står här inför dig och din fantastiska partner, kan jag inte låta bli att känna en enorm glädje och tacksamhet. För du har hittat din alldeles egna skatt i livet, någon som gör dig lyckligare än någonsin tidigare. Och jag är så tacksam att jag har fått vara en del av er resa, att jag har fått se er kärlek växa och blomstra.

Kalle, du är en helt fantastisk person. Du är varm, generös och alltid där för dem du älskar. Du har den unika förmågan att lysa upp vilket rum som helst med ditt leende och din positiva energi. Och jag vet att din partner har fått uppleva detta varje dag, precis som jag har fått göra under alla dessa år.

Så idag, när du och din partner går hand i hand in i äktenskapets heliga förbund, vill jag bara säga en sak: Jag önskar er all lycka i världen. Jag hoppas att ni alltid kommer att vara lika lyckliga som ni är idag och att ni alltid kommer att finna skatter i varandras närvaro. Ni förtjänar inget annat än ren och evig kärlek.

Tack, Kalle, för att du har varit min bästa vän sedan barndomen. Tack för alla minnen, skratt och tårar. Jag är så stolt över dig och jag är så lycklig att få vara här för att fira er kärlek idag.

Låt oss lyfta våra glas för Kalle och [partnerens namn], brudparet vars kärlek är starkare än något annat. Må ni alltid finna skatter i varandras hjärtan och må er resa tillsammans vara fylld av äventyr och kärlek.

Skål för Kärleken!

Tack."